La mulţi ani, domnule profesor doctor Vasile Mărculeţ!

Unul din cei mai tineri şi mai pasionaţi cercetători în domeniul istoriei este profesor doctor Vasile Mărculeţ, care a văzut lumina zilei la 1 ianuarie 1962 la Crăciunelul de Jos, judeţul Alba.
În anul 2000 obţine doctoratul în istorie, specialitatea istoria medie universală, istoria Bizanţului, iar în prezent, Vasile Mărculeţ funcţionează ca profesor la Colegiul Tehnic Mediensis din Mediaş.
Nenumăratele simpozioane şi comunicări susţinute de-a lungul anilor, publicaţiile individuale apărute, ca şi cele cu autor colectiv, scot în evidenţă un lucru foarte clar: acela că Vasile Mărculeţ este un avid şi însetat cercetător care doreşte să asimileze noi şi noi cunoştinţe legate de diverse teme.
Cărţile şi articolele publicate având drept suport bibliografic un număr imens de surse şi izvoare documentare sunt un atu în plus în susţinerea tezei cercetător.
Pe parcursul anilor profesionali de până acum, profesorul Vasile Mărculeţ a fost prezent cu mai multe articole, studii şi cărţi având teme de istorie universală.

v1           vi                vii

Bibliografie : Gheorghe Buşoiu,  Lucian Giura – Profiluri medieşene – Sibiu,  Editura Techno Media, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s