Ziua Mondială a Non-Violenţei în Şcoli

Non violenţa este primul articol al credinţei mele.
Este, de asemenea, şi ultimul articol al crezului meu.

Mahatma Gandhi

zaharia raulRaul Zaharia, elev

Astăzi, în cadrul  manifestării “Ziua Mondială a Non-Violenţei în Şcoli”,  la sediul Bibliotecii, se vor organiza două întâlniri privind combaterea non-violenţei prin educaţie şi sensibilizarea opiniei publice.
Pentru a susţine proiectul, au fost invitaţi la ora 11.00 un grup de preşcolari de la Grădiniţa nr.12 din Mediaş, iar la ora 12.00 – reprezentanţi ai Bisericii, ai autorităţii publice locale, ai unităţilor de învăţământ şi ai mass media.
În cadrul evenimentului se vor organiza : expoziţii de desene tematice împotriva violenţei “Tinerii se exprimă prin artă”; prezentare de jocuri pentru a preveni violenţa la o vârstă cât mai fragedă; prezentarea Proiectului Pink Enter şi a broşurii cu mesajul Întinde-mi mâna, nu lovi! Sănătate, armonie, pace!, şi nu în ultimul rând va avea loc şi o masă rotundă cu tema Prevenirea violenţei în şcoli.
Manifestarea este susţinută de Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret MediaşANBPR, Consiliul Local al Tinerilor şi este organizat de Biblioteca municipală “St.L.Roth” MediaşDepartamentul CIP – Biblionet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s