„Copilăria de altădată” – Expoziţie la Muzeul Municipal Mediaş

afis-copilaria-medias
Muzeul municipal Mediaş în colaborare cu Muzeul “Casa Mureşenilor” din Braşov are plăcerea de a vă invită cu mic cu mare, pe cei mici, pe părinţi dar şi bunici, astăzi, 25 aprilie 2014, de la ora 13,00 să participaţi la deschiderea expoziţiei „Copilăria de altădată”.

Această expoziţie itinerantă cuprinde 50 de jucării aparţinând colecţionarului braşovean Marian Spătariu, care a adunat de-a lungul anilor jucării şi obiecte ce au devenit în secolul XXI istorie. Printre numeroasele jucării din colecţia domnului Marian Spătariu amintim: păpuşi din ceramică, un cărucior pentru gemeni, tricicletă, maşinuţe şi multe altele.
Expoziţia „Copilăria de altădată”este încărcată de emoţia şi nostalgia vremurilor de altădată, care vă vor trezi cu siguranţă amintiri frumoase a unor clipe din copilăria dumneavoastră.

„Cu prilejul vizitării acestei expoziţi, copiii vor avea avea ocazia să interacţioneze cu jucăriile prin intermediul culorilor, a desenelor animate: vor putea colora şi desena personaje din poveşti, vor asculta poveşti şi cântece pentru copii, vor viziona proiecţii de diapozitive cu animale preistorice sau personaje fantastice. Va fi o expoziţie interactivă şi prin intermediul expoziţiei Tehnica de ieri, deschisă recent la Muzeul Municipal Mediaş.”

Angela Păucean, muzeograf

Expoziţia va fi deschisă la sediul Muzeului Municipal, Str. Mihai Viteazu, Nr. 46, în perioada:
25 aprilie-30 mai 2014, de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00.

Vă aşteptăm!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s