Cehov la Sala TRAUBE Mediaş

ursul afis
Sala TRAUBE în colaborare cu Asociaţia independentă “Teatrul Vostru” din Sibiu, îi invită pe iubitorii teatrului din Mediaş, astăzi orele 18.00 la Sala Traube Mediaş, să vizioneze spectacolul de teatru „Ursul”, o comedie cu mult umor după o adaptare a scriitorul rus A.P.Cehov.
Din distribuţie fac parte actorii : Doriana Taut, Alexandru Verzescu şi Laurenţiu Vlad.
Piesa de teatru „Ursul”, este scrisă într-un act, şi începe cu un scandal între două personaje care nu se cunosc şi nu s-au văzut niciodată şi sfârşeşte cu o declaraţie de dragoste şi cu un sărut pasional între aceleaşi persoane, o piesă memorabilă, nelipsind umorul de situaţie cunoscut operei scriitorului rus.
Vă invităm cu drag la cel mai jucat spectacol al trupei “Teatrul Vostru” din Sibiu, peste 100 de reprezentaţii în toată ţara !!!
Pentru cei interesaţi de situaţia tragi-comică a „ursului”, pot achiziţiona bilete de la Sala Traube Mediaş, preţul unui bilet de intrare costa 5 lei.
Va asteptam !

P.S. Iar celor care doresc să facă cunoştinţă cu întreaga operă a scriitorului rus Anton Pavlovici Cehov, îi invităm să consulte fondul de carte existent al Bibliotecii municipale ” St.L.Roth Mediaş”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s