Guillaume Musso – “Ce-aş fi eu fără tine?”

“Ce-aş fi eu fără tine?” este un roman poliţist cu o poveste foarte frumoasă de dragoste, în care protegonista noastră Gabrielle este nevoită să aleagă între tatăl ei, un renumit hoţ de tablouri şi obiecte de artă din muzee şi de la milionari, şi Martin, poliţistul care-l “vânează” pe tatăl ei, şi care nu este altul decât marea ei dragoste din tinereţe.
După multe aventuri şi urmăriri ca-n filme, în Franţa, la Paris,  în momentul în care are loc o licitaţie pentru o piatră preţioasă, un renumit diamant “blestemat” numit “Cheia Paradisului”, acţiunea romanului se va muta în America, la San Francisco.
Este simpatic sfârşitul volumului când mai mulţi protagonişti ai cărţii, în comă fiind, se întâlnesc într-un aeroport destinat celor De Dincolo, celor care au scris pe bilet viaţă sau moarte,  povestesc şi clarifică diferite întâmplări dîn viaţă.
O carte romantică, foarte simpatică de sfârşit de weekend, cu aventuri, secrete şi iubiri, o lectură plăcută pe care v-o recomand cu mare plăcere.

ce as fi eu fara tine

Guillaume Musso “Ce-aş fi eu fără tine?”, Bucureşti, Editura ALLFA, 2011.

“Ce-aş fi eu fără tine?” există  în fondul de carte al Bibliotecii municipale St.L.Roth Mediaş, iar cei interesaţi de o lectură uşoară, o pot lua acasă sub formă de împrumut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s