Lansare de carte : ing. Ioan David “Mediaş. Cronica dezastrelor” – la Muzeul Gazelor din Mediaş

david ioan

Astăzi, 5 martie, de la ora 16.00, Muzeul Gazelor din Mediaş va fi gazda unui eveniment cultural şi anume lansarea volumului „Mediaş. Cronica dezastrelor” – ing. Ioan David, apărut în Mediaş, la editura Samuel, în anul 2014. Invitaţii sunt:  col.(r) Alexandru Bucur, col. (r) Petru Scânteie, muzeograful Viorel Ştefu şi jurnalistul Mircea Hodârnau, care vor vorbi despre acest volum.

„Pentru specialiştii în domeniul situaţiilor de urgenţă – dar nu numai pentru ei – această lucrare este benefică, ajutând la constatarea periodicităţii unor dezastre, durată, amploare, volumul distrugerilor, modul de acţiune pentru limitarea şi înlăturarea urmărilor acestora dar şi pentru a trage concluziile pertinente care se impun privind managementul situaţiilor de urgenţă în viitor, în momentul repetării unor astfel de calamităţi”- col.(r) Alexandru Bucur.

Cei care doresc să participe la acest eveniment, sunt aşteptaţi astăzi la Centrul de Documentare şi Informare Mediaş, din Şos. Sibiului, Nr. 5, la ora 16.00, unde autorul le va oferi câte un exemplar gratuit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s