Redescoperă bucuria de a citi prin noile titluri oferite de Biblioteca minicipală “St.L.Roth” Mediaş !

Încă nu ai găsit cartea preferată? Vino în vara aceasta la Biblioteca muncipală „St.L.Roth” Mediaş pentru a redescoperi pasiunea pentru citit.
Biblioteca muncipală „St.L.Roth” Mediaş prin cele trei secţii ale sale vă invită la lectură ademenindu-vă cu titluri care mai de care mai interesante şi apetisante. Fie că este vorba de pericol, aventură, dragoste, horror, vampiri, fantasy, poveşti adevărate sau alte cărţi pe care dumneavoastră doriţi să le cititi sau să le redescoperiţi, Biblioteca vă aşteaptă cu noi titluri de carte pentru a fi împrumutate şi lecturate.
După cum se ştie numeroase filme au fost ecranizate după autori şi cărţi de excepţie, romane pe acum care le găseşti şi la Bibliotecă. Iată câteva titluri :
Divergent. Insurgent    Suzanne Collins - Jocurile foamei vol.I      George R.R.Martin - Urzeala tronurilor I
J.R.R.Tolkien - Hobbitul    james dashner - Labirintul. Evadarea vol.I    john green - Sub aceeasi stea
Şi pentru adolescenţii iubitori de lectură Biblioteca şi-a îmbogăţit fondul de carte cu noi romane atrăgătoare şi personaje îndrăgite :
stine R.L.- Fantoma din vecini    Cassandra Clare - Orasul oaselor vol.I    daneshvari gitty - Scoala fricosilor. Lectia nu s-a terminat
eu super haios, o poveste din Generala    James Patterson - Maximum Ride - Experimentul Angel vol.I    judy brown - Printesa pirat. Pandora
Aşa că, dacă nu ai găsit cartea preferată încă, Biblioteca te aşteptă să fie alături de tine punându-ţi la dispoziţie noile colecţii de carte.

Şi nu uita : Cititul este cel mai bun mod de a-ţi petrece timpul liber oriunde te-ai afla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s