“Curcubeul e un fel de rugăciune” prof. Smaranda Maxim – La Biblioteca municipală “St.L.Roth” Mediaş

Imagine0724

Biblioteca municipală „St.L.Roth” vă invită astăzi, 5 noiembrie, ora 17.00, în Sala de conferinţe, cu ocazia lansării debutului editorial “ Curcubeul e un fel de rugăciune” autor prof. Smaranda Maxim, volum de poezii apărut cu sprijinul Direcţiei Municipale pentru Cultură din Mediaş.

“Smaranda Maxim este un intelectual practicant, un dascăl de calitate, o fiică de pus într-un roman şi o prietenă de pus în ramă de aur! Asta aş fi putut spune în oricare an din cei douăzeci de când ne cunoaştem, dar chiar dacă am ştiut că are întâlniri de taină cu scrisul, n-am bănuit că are textura sufletească a unui poet! Adică ştiam că este un împătimit de literatură, dar nu ştiam că a pătruns din librărie în laboratorul acesteia! Am acum <<dovada>> : prima ei carte, elegantă şi rafinată de la copertă şi până la miezul poetic. Smaranda Maxim este un vorbitor al limbii sentimentelor, stăpân pe gramatica subtilă a spiritului şi da, este <<un pui de Dumnezeu>> care vrea să împartă darul primit, în amintirea părintelui care-i locuieşte sufletul” – Prof. Maria-Ioana Stănescu

Aşadar, iubitorii de poezie precum şi cei care doresc să participe la fericitul eveniment, sunt aşteptaţi astăzi, în Sala de lectură a Bibliotecii municipale „St.L.Roth” Mediaş, ora 17:00, unde la finalul evenimentului, poeta Smaranda Maxim va susţine o lectură publică.

Vă aşteptăm !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s