”Trădarea Securității în Decembrie 1989” – Lansare de carte la Biblioteca Mediaș

coperta-tradarea-securitatii_finala   img_7692-coperta

Astăzi, 10 mai 2016, la orele 17: 00, Biblioteca municipală „St.L.Roth” este gazda unui dublu eveniment cultural și anume lansarea cărții prof.univ.dr. Corvin Lupu – ”Trădarea Securității în Decembrie 1989” și prezentarea ediției a II-a, revizuită și adăugită, a cărții ”Duplicitariia ilustrului analist, universitar și cercetător bucureștean, binecunoscutul prof. univ. dr. gl. bg. SRI (r) Cristian Troncotă.

<< Prezenta lucrare exprimă părerile autorului, după cercetări întinse pe o lungă perioadă de timp. Am apreciat că această temă, atât de importantă pentru istoria României, trebuie analizată şi din alte unghiuri de vedere decât cele vehiculate de către reprezentanţii puterii F.S.N.- iste, de către reprezentanţii forţelor implicate în evenimente şi de către parte a mass-mediei şi de către unii autori, care susţin „tezele din decembrie”, emise de grupul Ion Iliescu. (…) Lucrarea este scrisă, pe cât posibil mai „la rece”, sine ira et studio. >>
                                                                              Prof. univ. dr. Corvin Lupu

Iubitorii de istorie precum şi cei care doresc să participe la măreţul eveniment, sunt aşteptaţi astăzi, în Sala de conferinţe Bibliotecii municipale „St.L.Roth” Mediaşora 17:00.

Vă aşteptăm!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s