Kate Morton “Grădina uitată”

“Grădina uitată” este poveste unui familii aristocrate dusă pe mai multe generaţii plină de secrete, de taine păstrate şi păzite cu propria viaţă. Cartea începe cu o fetiţă de 4 ani care ajunge singură, doar cu un geamantan micuţ în mână, în portul Maryborough din Australia, este găsită de responsabilul portului şi crescută în familia acestuia. La vârsta de 21 ani, tatăl ei adoptiv îi spune despre adevărata ei identitate şi de atunci viaţa i se schimbă, începe să-şi caute familia, totul pornind de la micuţul ei bagaj care conţinea un pachet de cărticele pentru copii de Eliza Makespace, ilustrată de Nathaniel Walker.
Dar anii trec, timpul nu stă în loc, Nell bătrână fiind moare, lăsându-i nepoatei moştenire o casă în Cornwall, Anglia şi mesajul : “Pentru Cassandra, care va înţelege de ce”, şi datoria să continue cercetările în ceea ce priveşte identitatea familiei.
O carte foarte bună, plină de mister, magie şi suspans, aşa cum trebuie pentru un sfârşit de weekend.
gradina uitata
Kate Morton “Grădina uitată”, Bucureşti, Editura Humanitas, 2013.

“Grădina uitată” se găseşte  în fondul de carte al Bibliotecii municipale St.L.Roth Mediaş, iar cei interesaţi de un thriller excelent, o pot lua acasă sub formă de împrumut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s