“Fluturi striviţi” M. Anjelais

fluturi-strivitiM.Anjelais, “Fluturi striviţi”, Editura RAO, Bucureşti, 2015.

Cadence şi Sphinx sunt doi adolescenţi meniţi să fie impreună încă de când nici nu erau născuţi. Datorită faptului că mamele lor sunt cele mai bune prietene dintotdeauna, au hotărât într-o zi în joaca lor, ca atunci când vor fi căsătorite şi vor avea copii, să lege şi mai mult prietenia lor cu o alianţă între copii.

Timpul a trecut şi dorinţele s-au împlinit. Cele două s-au căsătorit, iar acum fiecare dintre ele au câte un copil : Candence şi Sphinx. Dar planul mamelor nu s-a întâmplat aşa cum au dorit, întrucât fata este bună şi drăgăstioasă, dar banală, iar băiatul – foarte frumos cu o faţă angelică şi ochi fermecători, dar cu devieri grave în comportament, fiind un sociopat menit să facă rău intenţionat fără nici cea mai mică remuşcare.

Povestea se schimbă în momentul în care Candence este diagnosticat cu leucemie şi doreşte să o revadă pe Sphinx înainte de a muri.

O carte frumoasă, interesantă, pentru adolescenţi şi nu numai, o poveste în care totuşi iubirea şi dăruirea rămân cele mai importante lucruri în viaţă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s